Online

There is 1 Utilizator online now: 0 Membri, 1 Vizitator and 0 Bots.

Most users ever online were 497, on 7 august 2013 @ 4:00 AM

1 Vizitator Online Now

#1 - Guest on 19 august 2017 @ 4:56 AM
www.swim.ro » Archive » Online [url]

Spune şi celorlalţi:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Twitter
 • del.icio.us
 • email
 • MySpace
 • RSS

13 thoughts on “Online

 1. buna ziua d-le sabin,m-ati putea ajuta si pe mine cu un sfat? in legatura cu o cazare in baia mare aproape de bazin?..

 2. Revin la doleanta mea de a afla continutul listelor de start de la Oradea. Oare le vom putea afla astazi? Multumesc

 3. unde se pot gasi baremurile pt. campionatele mondiale de natatie din 2011? Stie cineva? Daca da ….va rog lasati un indiciu ,un site ….ceva unde se pot afla.Multumesc.

 4. Sabin ,mergi la Oradea ,pacat ca nu ne intalnim . Se pare ca si Clujul e acolo . Ma alatur tie Adriana . Voi urmari totul si ne vom contacta la nevoie. Se pare ca noi ne vom intalni la Baia Mare ,nu?

 5. stie cineva ceva despre concursul Cupa Prichindelul 6-7 ani din 5-6 martie Bucuresti de la Tenis Club 2000? ( ora de desfasurare, lista de start) Merci.

 6. Voi participa cu Echipa la concursul de la Oradea. Între-timp, Echipa este pe cale să se formalizeze sub numele de Aquasport şi împreună cu sponsorii care s-au arătat disponibili, vom deplasa la Oradea o echipă care va cuprinde 14 sportivi (dacă nu se mai îmbolnăveşte cineva).
  Mai multe despre Aquasport şi participarea noastră la acest eveniment, voi publica în zilele următoare.

 7. Sabin,sincere felicitari pt. acest site.Asa mai stim si noi ce se intâmpla prin tara ,la cluburi,concursuri si aflam lucruri inedite despre fosti sau , de ce nu,viitori campioni la inot.Participati si voi la Oradea?Mi-ar placea sa vad Echipa la munca ,,live,,
  Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>